Nuffnang

Tuesday, April 26, 2011

Coloring contest Chupa Chups!

Jom join contest mewarna ni. Terbuka untuk kanak-kanak peringkat usia 7-12 tahun. Syarat penyertaan, sertakan resit Chupa Chups minima RM5.50 sahaja. Contest berakhir pada 30 April 2011. Borang penyertaan mesti sampai sebelum 8 Mei 2011. Selamat berjaya!

 Muka depan

  Muka belakang. Helaian bersaiz A4 sahaja.

3 comments:

zahidah dihaz said...

alahai..saya nak menyamar jadi budak untuk join contest mewarna ni....hehehe


award for you @ http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/04/award-dari-sis-deqlis.html

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alaaaaaaaaaaaaaaaa... budak 7 tahun..melepasla kita nak jumpa lagi hehe

Wansteddy Tales said...

Zahidah Dihaz ~ pastikan penyamaran tak terbongkar hohoho caiyo2! ada masa bak join n hntr lg tu :)

Ila ~ contest tu boleh warna dan pos kat penganjur sblm tarikh tutup. bkn jenis on d spot cm kat eCurve baru ni. Ada anak saudara ke adik baya 2 boleh la paksa masuk hahahh good luck Ila