Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, April 22, 2011

Hadiah dari Baby Intan!

Alhamdulillah... menang hadiah istimewa dari Intan pemilik blog terkenal Baby Intan! Aku join suka-suka, sebab dah lama tak join CGL melalui blog. Cubaan di blog Intan, membuahkan kegembiraan. Aku join GA Intan melalui entry  BabyIntan's Special Giveaway! Nak tau senarai pemenang? Boleh jengah blog Intan melalui entry ni: Pemenang 'BabyIntan's Special Giveaway'.

Inilah hadiah istimewa buat aku. Beg Hello Kitty yang comel! Aku memang suka karektor Hello Kitty ni sejak remaja. Sebab Cik Kitty ni comel sangat. Beg  ni boleh bawa berjalan penuh gaya. Tapi seperti yang kuduga, awal-awal dah direbut dek Damia. Sekarang dah jadi antara koleksi beg tangan mesti milik Damia. Aduhai... Berikut adalah senarai pemenang BabyIntan's Special Giveaway:

Penyertaan ke-39: Wansteddy Tales (Beg kecil Hello Kitty)
Penyertaan ke-43: Ajumohit (Buku nota dan pen Hello Kitty)
Penyertaan ke-  7: Fadwa Daud (Buku nota dan pen Hello Kitty)
Penyertaan ke-46: MamaDamia a.k.a Haiza (Multipurpose card holder Hello Kitty)
Penyertaan ke-10: Cikanna (Multipurpose card holder Hello Kitty)

Beshhhh! Trimas Intan cayang...! Kata-kata Intan selalu buat Wan happy berblog. Kadang-kadang takde benda nak buat. Nak-nak time buntu melangut pikirkan kerja yang serabut. Jengah balas blog Intan. Baca entry Intan yang sedap dibaca dan tatap wajah Cik Arissa yang comel gebu tu. Memang tak puas mata memandang dua beranak sama comel dan cantik ni.
 
Pada yang belum kenali Intan, jemputlah bertandang blog Baby Intan yang ceria dengan kisah-kisah menarik. Kenalilah Intan yang memang ramah dan mudah mesra. Dua kali blog Intan disenaraikan sebagai blog kegemaran dalam majalah InTrend tau. Bukan calang-calang! Semoga hubungan persahabatan kita kekal terjalin. Sekali lagi, terima kasih Intan dan cik comel Arissa :)

4 comments:

BabyIntan said...

Ur welcome!

Ya Allah, byknya pujian dr wan nie. Tak terucap melainkan perkataan TERIMA KASIH dan rasa terharu yg amat sgt membaca nya :)

Terima kasih wan krn suka baca blog intan yg merapu meraban je tu...hu hu. Intan nie bukan nya terkenal sgt wan, just another one typical blogger mum only...apa pon ur words kat sini are so sweet, TQ again :)

I'm so happy that u like the pressie dear! Hee hee...berebut dgn anak ye wan! Psst psst...cik damia suke tak ngan hadiah yg mummy menang tu :D

Insya'Allah persahabatan kita akan kekal terjalin wan...amin :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah..entry menang2 ne buat ila semangatt balik.okla ila jengah blog tuela jugak..

Wansteddy Tales said...

Intan ~ sama2 kasih ^^ amin... mudah2an kekal terjalin :) blog Intan ada tarikan istimewa. Dan Intan pun punya karisma tersendiri. Memang senang berkawan dengan Intan selama ni :)

Damia dah jadikan hak milik dia. wan nak pegang kena mintak izin dr dia hohoho... trimas Intan. Memang cute dan besh sngt beg Hello Kitty tu ^^

Wansteddy Tales said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) ~ Jom la join mana yg suka Ila. Wan pn join bila punya kelapangan. tah kenapa minggu ni stress sngt bnyk tugasan ^^