Nuffnang

Friday, April 22, 2011

Won Yeo's "Lead a Joyful Life" Contest

Alhamdulillah terpilih sebagai salah seorang pemenang saguhati Yeo's "Lead a Joyful Life" Contest  yang berakhir pada 31 Dec 2010. Hadiah yang ditawarkan memang menarik. Saguhati pun puas hati. Contest ni berdasarkan penyertaan terbanyak. Dek kerana aku hantar sikit, tak terfikir pun penyertaan aku sangkut!

Surat pengesahan penerimaan hadiah dan voucher Kenny Rogers ROASTERS Family Meal Voucher bernilai RM50. Belum pernah ada kesempatan jamah Kenny Roger, alhamdulillah... kerana contest, merasa juga akhirnya. Rancangnya nak belanja adik-adikku, anakku dan hubbyku makan besar. hohoho...

Produk Yeo's bernilai RM50. Berbaloi-baloi... Damia memang suka minum air jenama Yeo's. Peluang perolehi produk yeo's ni macam bulan jatuh ke riba. Setiap satu pek terkandung 24 tin minuman Yeo's.

Hadiah yang selamat diterima. Terima kasih pada penganjur!

5 comments:

Cute MuM said...

bestnya dapat hadiah..
memang rajin betul wan join contestkan..

Wansteddy Tales said...

Cute MuM ~ kecil2an saja Uyun ^^

Ummi Dania Yasmine said...

huhuhu...best tuh hadiah wan...semangat utk i plak nk ber-CONTEST....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhhh bestnye wans.. tahniahhhhhh

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

company husband kita tu...tahniah k...banyak dapat tu,