Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, April 21, 2011

Haruskah aku bubarkan Wansteddy Studio?

Rasa macam nak convert Wansteddy Studio dalam Wansteddy Tales blog. Tak larat nak uruskan dua blog. Kalau tengok blogger lain, siap ada 5, 6 blog dorang urus dalam satu-satu masa. Betul-betul kuat semangat. Aku pulak, kalau dah membebel kat sini. Kat sana, sepi. Pegi membebel kat sana, rasa nak menulis kat sini. Teruk betul.

Sekadar lepaskan apa yang terbuku. Aku tengah kusut dengan pelbagai agenda dalam kepala ni. Nak membebel bagi kurangkan stress. Rasa terbuku yang bersarang dalam kepala ni buatkan rasa nak naik angin je. Tension tak pasal-pasal. Semuanya gara-gara kejar pelbagai deadline punya pasal hohoho... 

Padahal banyak benda aku nak kongsikan dalam blog. Kisah-kisah peribadi dan terkini, kisah santai dan pasal drawing. Tapi... aku kena selesaikan kerja-kerja aku dulu... Tulunnnn.....!

6 comments:

Momokz said...

Rilex aaa... Dah memang kerja kita berkejar-kejaran ngan deadth-line!!!

Pelan-pelan kayuh. Beransur-ansur stick kpd core business. Masalah ko, job tu datang serentak memanglah susah nak handle...

Wansteddy Tales said...

rasa macam tak beretika bila tak berblog hohoho... tp dlm masa yg sama aku xlarat nk manage dua blog dalam satu2 masa. sayang juga blog tu sbb dah ada tapak dia sendiri. tgk ar cmne ^^

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jgn bubar ,yg tu letak design2 yang wan buat la..sonok tengok :)

bArdbOO said...

rasanya better asingkan dua blog tu..

Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

Wansteddy Tales said...

e.l.i.s.s.m.i.e ~ plan nk buabr blog je. design akan maintain buat. cuma nk updtae dlm blog ni je.

Wansteddy Tales said...

bArdbOO ~ tu la... rasanya xjadi kot stelah baca pendapat kawan2 ^^'