Nuffnang

Tuesday, April 5, 2011

Jom Join Nom Nom Media Survey!

Gara-gara entry Miss Bardboo, terlintas di kepala nak ikut jejak beliau. Trimas pada Miss Bardboo yang buat entry pasal survey  anjuran Churp Churp dan Nom Nom Media. Kalau tidak, aku tengok iklannya saja. Tak terlintas nak join survey tadi. Tapi tengok geng blogger lain dah mula tinggalkan jejak survey. Rasa besh pulak nak join sama. 

Interactive dan cute kan! aku suka... Comel sungguh website Nom Nom media ni. Cubalah jengah kalau tak percaya.
Kalau korang nak join survey ni jemputlah klik kat floating widget di kanan sidebar Churp Churp. Boleh rujuk arahan seperti di atas.  Bagusnya, bila kita selesaikan tugasan survey ni. Kita diberi upah RM1.00. Ha... rezeki jangan ditolak. Sebat saja! hohoho... Jom sertai survey ni. Jangan berlengah lagi. Tawaran RM1.00 terhad untuk 1000 peserta survey sahaja.

Jom join survey kat klik sini: Survey Nom Nom Media

2 comments:

CaDLyNN said...

thanks bgth :)

Wansteddy Tales said...

jom Lynn. Rm1 pun jadilah, mana tau leh tarik advertisor berminat nk bg Be lama2 kat blog kita lepas tu ^^