Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, April 5, 2011

Won Crabtree & Evelyn

Alhamdulillah... menang hadiah wangi dari Blu Inc. Produk Crabtree & Evelyn  bernilai RM250! Haruman lemon yang sangat besh.

Menariknya hadiah ni disertakan siap dengan paperbag yang besar dan cantik begini. Selama ni kalau lalu di kedai Crabtree & Evelyn mesti curi-curi pandang paper bag menawan ni. Meriah dengan warna merah dan dekorasi kerawang mewah. Super besh kan!

Ini hadiah kedua dengan jenama yang sama aku terima sempena sertai contest. Pertama kali aku menang melalui contest Equal, aku ada kisahkan di entry Equal Prize. Kisah dan gambar penuh hadiah set Crabtree & Evelyn Deluxe Vanity Case aku paparkan dalam entry  Kursus di Melaka dan hadiah Equal contest. Tak pernah ragui kandungan dan haruman Crabtree & Evelyn. Produk ni memang harum dan sesuai dengan semua jenis kulit. Beshhh... Trimas Blu Inc!

13 comments:

shidasyakirin said...

bertuahnya wan dapat hadiah super wangi nie :)untung kan masuk contest, ada luck mcm2 brg dpt!

Ema said...

Lawo la paper beg tu... hehehehe..Tahniah WAN....byk dpt hadiah... hehehehe

Nurfazilah Cipa said...

bestnye:)

Wansteddy Tales said...

shidasyakirin ~ trimas Shida, ada rezeki tu masuk la juga. bukan selalu. cuma usaha tu xboleh berhenti ^^ hantar dalam 10 penyertaan mungkinlah satu dua melekat. gitulah lebih kurang ^^

Wansteddy Tales said...

Ema ~ tahu... kawan sorang ni pengemar merah. besh simpan koleksi paperbag. smpai penuh lemari sbb paperbag je ^^

Wansteddy Tales said...

Nurfazilah Cipa ~ ^^

toyolkiut said...

wah..
bestnya..
tahniah!

BIONIC WOMEN said...

Wan ni selalu bertuah ler...
me ni jengjarang ler nak buleh menangnya...samda tru blog or bukan blog..huhuhu..sadis

Wansteddy Tales said...

toyolkiut ~ trimas ^^

Wansteddy Tales said...

BIONIC WOMEN ~ takdelah selalu pn eily. bergantung malas rajin jugak. kdg tu sebulan sunyi... je sbb xjoin apa2 contest ^^'

Mama Zharfan said...

beshnya heeh jeles me..tak sbr nak balik join contest2 kat msia :p

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ balik k.suziey nnt mcm contest leh join ;)

siti nurkhijah said...

syoknya...tahniah wan
Blu inc tu apa yer...majalah ke?
slalu tgok wan menang dari blu inc