Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Saturday, April 23, 2011

Jom Join TGV Contest!

Sapa suka tonton filem Pirates of the Caribbean? Ha... kali ni boleh tengok marathon Pirates of the Caribbean sampai muntah! hahhaha... Jom join contest anjuran TGV ni. Contest dengan tajuk:  TGV Pirates of the Caribbean Movie Marathon   Cuma patuhi syarat mudah dan silangkan jari, berharap untuk menang mudah! Sila baca terma dan syarat untuk maklumat lanjut.

Klik gambar untuk paparan lebih jelas. TGV Cinema.

4 comments:

nuraarin-life said...

suka ngan pirates, nampaknya beli tiket sendiri jer la tak sanggup nak marathon lama cam tue

cikceriacorner said...

bleh dapat tiket free ek..

Wansteddy Tales said...

nuraarin-life ~ pernah dpt marathon Toy Story 1, 2, 3 dulu. mmg smpai kebas duduk lama2 hhahaha... join je Ain, simpan seat kat filem pertama, then keluar jln2. agak2 nk masuk filem terbaru bolehlah masuk panggung balik ^^

Wansteddy Tales said...

cikceriacorner ~ yup, utk 2 orang, besh kan :)