Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, April 27, 2011

Won Juri Muzik Hot FM worth RM100!

Alhamdulillah... sekitar minggu lepas terima kurier dari Hot.fm. Di dalamnya terkandung surat pengesahan menang contest Juri Muzik Hot FM minggu 14 & 28 Feb 2011 dan sebuah cek bernilai RM100! Syukur... Rezeki yang membahagiakan :) 

Kawan-kawan kalau berminat nak menang hadiah seperti aku, jemputlah join contest ni. Tak susah pun. Cuma kena jawab soal selidik pasal lagu yang diminati. Kiranya macam jadi juri umum la :) Jemput klik laman Hot.fm untuk maklumat lanjut yeh!

Trimas Hot.fm, Lebih Hangat Daripada Biasa!

15 comments:

Bionic women said...

wahhhh...masyukkk nih..
wan ni selalu lucky kan?

zahidah dihaz said...

wah!! bestnya....tahniah...



New Entry: Clarins free skincare trial products

Lin Azlina said...

nk jugak jadi juri..hehe..tq info

mummy_ayu said...

wah..dpt cek dr hot fm tu.. congrats!!

Ezay Hadry said...

tahniah2..best dapat cash kan..hehe doa kan ezay dapat pulak..

Wansteddy Tales said...

Bionic women ~ alhamdulilah Eily, mudah2an lucky selalu. jom join contest ni eily, senang sngt ^^

Wansteddy Tales said...

trimas zahidah ^^

Wansteddy Tales said...

Lin Azlina ~ good luck ya Lin! wan doakan untuk Lin juga,amin..

Wansteddy Tales said...

mummy_ayu ~ trimas ayu. jom join sama, mudah je :D

Wansteddy Tales said...

Ezay Hadry ~ amin... mudah2an lekat hadiah ni untuk Ezay juga :D

Wan_hazel said...

waaa.best nye kak..jadi juri je dah leh menang rm100...Wan nak try..hehehe..tp cam tak minat skit pasal lagu2 nie.

akak nie memang murah rezeki lah kan..Alhamdullillah..kasi skit luck kat Wan..ehehhe..nama dah sama nie..luck pun nak skit..ahahha..fengs sui blog wan tak ok kot..ahahha..kasi tutorial skit kak camne nak luck luck nie...peace

Wansteddy Tales said...

Wan Hazel ~ Senang je Wan. just klik2 je lagu2 yg kita suka. akak klik sukaaa je semua. lucky draw je ni Wan. nk bg tips mmg xde. mudah2an rezeki utk Wan pula menyusul lepas ni ya :D

Wan_hazel said...

hehehe..tengs kak...amin...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dapat duit ne boleh beli barang make up ne... ekeke

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dapat duit ne boleh beli barang make up ne... ekeke