Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, April 28, 2011

Won Kinohimitsu worth RM150!

Alhamdulillah menangi hadiah hamper Kinohimitsu bernilai RM150 anjuran InTrend. Surat dah dapat sekitar bulan mac, tapi pertengahan april baru berkesempatan ambil di pejabatnya, Measat. Trimas InTrend! Hadiah yang sangat besh.
Pertama kali mencubanya, aku kurang selesa dengan baunya. Ingatkan rasanya tak sedap. Tapi sekali mencuba rasa manis dan sedap diminum. Dalam tempoh tak sampai 5 minit dah terasa kesannya. Bibir, pipi dan dahi berdenyut-denyut kecil. Seolah-olah aku rasa macam pakai botox. Walhal tak pernah suntik botox pun seumur hidup ni. Mandai-mandai je pikir camtu hohoho... Rasa mengembung di muka. Dan belek kat cermin, nampak cerah di muka lain sikit dari selalu. Walaupun mata sembab, jenis tak cukup rehat... tapi rasa berbeza lepas minum sebotol Kinohimitsu ni. Psikologi aku saja atau memang Kinohimitsu ni sangat berkesan.

Selalu nampak produk Kinohimitsu kat farmasi. Teringin nak membelinya, tapi harganya sangatlah mewah.  Kos beli sekotak Kinohimitsu boleh dapatkan set make up aku untuk sebulan hohoho... Justeru, kemenangan ini bagaikan bulan jatuh ke riba. Besh sangat... Sekali lagi, terima kasih warga InTrend!

5 comments:

Cute MuM said...

tahniah..
ada join gak contest nie..
beli intrend pon sebab mama zharfan kat ada contest kat majalah tue..
huhu..

mummy_ayu said...

wah.....best la selalu menang hadiah best2..tahniah!!

Sha@Mama Tina said...

dah lama tak datang sini..wah..menang lagi ye..syoknya..mahal jugak kinohimitsu ni kan..?

Bionic women said...

maksudnya kita x menang ler..huhu
sebab kita antar jugak..huhuhu

Blissful_eifa said...

tahniah wan...
sblm ni pernah terbukak hati nk beli kinohimitsu BB Drink ni, tapi tak pasti berkesan ke tak...
tapi lepas baca testimonial wan yang best wan, rasa nak beli lah jugak... hehe