Nuffnang

Wednesday, May 4, 2011

Ultraman Mebius Colouring Contest

Ultraman Mebius Colouring Contest. 11 Jun 2011 (sabtu) 5.30pm. Bertempat di Concourse Level Sungei Wang Plaza. Terbuka pada kanak-kanak 7 hingga 9 tahun sahaja. Peserta dibenarkan membawa peralatan mewarna masing-masing (krayon, pensil warna dan lain-lain).

Hadiah yang ditawarkan:
Tempat pertama: RM300 voucher & RM300 cenderahati Ultraman
Tempat kedua: RM200 voucher & RM200 cenderahati Ultraman
Tempat ketiga: RM100 voucher & RM100 cenderahati Ultraman
Saguhati: 2 x RM100 cenderahati Ultraman

Terhad pada 30 peserta sahaja. Borang boleh didapati di kaunter Sungei Wang Plaza sebelum 7 Jun 2011. Hubungi Cik Maria untuk maklumat lanjut: 03-21426636 atau kaunter informasi: 03-21486109

4 comments:

Adyshariz said...

uuuuu...lumayan tu adiah dia.. sib baek smpai umo 9 tahun je..hehe

anie said...

fav my son nie..ultraman mebius...tapi dia br 3 tahun xleh join contest tu..hehe

Wansteddy Tales said...

Adyshariz paksa je anak2 sedara join hohoho... wan mmg xde anak sedara dekat2 KL ni, kalau tak, confirm paksa hohoho

Wansteddy Tales said...

anie ~ owh la... anak dara wan pn suka benar ultraman ni Anie, siap berebut form contest tu haih.... hahhaa