Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, May 4, 2011

Email lanjutan Pemenang Wansteddy Mini Giveaway

Setakat ni aku  terima sebanyak maklumat dari 12 pemenang sahaja. Baki pemenang masih belum berikan maklumat yang aku perlukan. Kalau boleh, dapatlah emailkan segera butir diri seperti berikut: nama, alamat surat menyurat dan nombor telifon pada alamat email washifalo@yahoo.com.

Para pemenang sila pastikan semak ID profile blog yang kalian gunakan dalam entry Wansteddy Mini Giveaway, sebab aku gunakan ID blog, bukan nama pena. Kerja nak cepat copy paste saja hohoho.... Sekali lagi, para pemenang, sila semak nama anda ya. 


Secepat mungkin minggu ini. Selewat-lewatnya minggu depan. Apa pun bergantung ada kerjasama pemenang juga. Cepat aku terima maklumat diperlukan, cepatlah hadiah dapat dikirim. Apa pun tahniah sekali lagi pada para pemenang :)

5 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..Alhamdllh,rezeki k.atie lagi..makasih yer.nnati akak htr detail..

deqlis said...

alhamdulillah rezeki deqlis lagi..:-)
terima kasih juga... dan tahniah pada semua yg bertuah:-)

alamat deqlis ada lagi dakk??

mama tisya said...

br je email..tq

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ala nama ila takde..ekekek..takpe ila tgu contest wan yg lain!! eh wan..minggu ne ila join pa&ma event kat penang

Adyshariz said...

tahniah semua..aisha dh send detail mlm tadi..