Nuffnang

Monday, May 23, 2011

Won Pirates of the Caribbean: On Strangers Tide tix

Benda dah lama tak nak khabar jugak. Aku menang dua pas wayang filem Pirates of the Caribbean anjuran Yes World. Memang teruja betul dapat hadiah ni, aku kan suka abang Sparrow! hohoho..... 
Pirates-of-the-Caribbean-On-Stranger-Tides-Movie
Tapi.... pikir-pikir nak pergi ke tak, last-last cancel saat akhir. Sebabnya esok hari kerja. Sayang je.... Kalau tak gerenti boleh jumpa geng comper yang menang hadiah yang sama. Besh tu dapat gosip-gosip contest! hahhaha.... Takpelah takde rezeki. Lain kali saja kalau berpeluang menang tiket besh lagi! yea yeahhh...

Sepatah dua kata dari pihak Yes World...

Hi Wan Hairulshifah binti Wan Zahari,
You've just won yourself a pair of advance screening passes to Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides!
The advance screening will be happening at:
Date: 18 May 2011, Wednesday
Time: 9.30 pm
Venue: Cathay Cineplex, e@Curve

1 comment:

Mama Zharfan said...

me memang tak kuar waktu mlm sbb my kids jenis tido awal :) so memang tak tgk movie or join apa2 event waktu mlm :)