Nuffnang

Thursday, June 16, 2011

Facebook kena block atau hack???

Untuk pengetahuan kalian. Laman facebook tak dapat dibuka melalui opis ni. Jadi kalau ada kawan-kawan yang kirim mesej atau komen tak berbalas, minta maaf sangat-sangat. Tak mampu nak buat apa. 

Banyak rumors sekarang ni. Ada yang kata memang opis sengaja block laman facebook. Ada yang kata gara-gara hack yang melibatkan banyak laman jabatan kerajaan dan lain-lain lagi. 

Apa yang boleh aku katakan. Sabo je la... Nak marah-marah pun tak guna. Buat naik darah tinggi je hahaha... Gelak-gelak juga. Tapi hati terus mengelegak! hahhaah...

3 comments:

Wansteddy Tales said...

baru 5 minit publish entry ni. Dah boleh online FB! yeahooooooo!

AcuRose said...

power sgt entry wan nih, smpai diaorg trus on balik..hehe

Wansteddy Tales said...

acurose ~ kena gertak sikit! hahahah... riso gak kes ni jadi lagi esok. mmg server slow sngt huhu