Nuffnang

Saturday, June 11, 2011

“HIDUP SIHAT, KELUARGA BAHAGIA” Father’s Day Drawing Contest

Father's_Day_Drawing_Contest_header
Berminat nak join contest melukis antara anak dan ayah? Jom join contest ni: “HIDUP SIHAT, KELUARGA BAHAGIA” Father’s Day Drawing Contest. Syaratnya korang kena beli mana-mana produk MBG untuk 1 penyertaan. Bukti pembelian kena disertakan dalam borang peraduan. Pastu anak dan ayah kena bekerjasama siapkan lukisan poster yang diberikan. Boleh gunakan mix media kecuali teknik digital. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web MBG di sini.
Father's_Day_Drawing_Contest_header_Contest_Form_(A2)
 Contest bertempat di:
Jaya 33, Petaling Jaya Section 14. 
19 Jun 2011
9 - 10 pm

4 comments:

ibu emir said...

menarik..!! wan nak join ke?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

gerenti tak leh pg..hubby takde..mmm

Wansteddy Tales said...

Mira ~ wan tak join kot. damia kecik lagi, kang dia proses lukisan tu guna skill dia, confirm 'menang' hahaha... mnta la emir dan ayahnya join :D

Wansteddy Tales said...

Baby ~ xpe, tr lagi next year. MBG ni rajin gak anjurkan contest Ila :D