Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, June 10, 2011

Won conso prize Pallas 'Kembali Ke Sekolah Magik' contest

Sebenarnya dah lama terima hadiah ni. Menang saguhati sempena menyertai Pallas 'Kembali Ke Sekolah Magik' contest pada lewat tahun lepas. Dalam surat khabar hanya umumkan nama pemenang tempat pertama hingga tempat kelima. Pemenang-pemenang saguhati dimaklumkan melalui surat. Jadinya hadiah ni kira macam surprise gift jugaklah kat aku. Aku hantar dua penyertaan je sebab belikan kasut sekolah untuk anak-anak saudara aku. Alang-alang ada contest ni. Elok benarlah belanja anak buah sendiri kan. Dan syukurlah lekat juga saguhati hohoho...

Hadiah saguhati ialah sebuah bekas air berjenama Nike. Aku dapat yang kaler pink lagi! Ewaaahhh... Berjoget sakan hakak ini, tahu... Sekarang bekas ni selamat jadi bekas minuman kat opis. Yang bagusnya, kalau isi air panas, tahan lama jugaklah. Trimas pada penganjur, Pallas. Selalu-selalulah anjurkan contest lagi, yeh! Nak-nak hujung tahun, sempena cuti sekolah hohoho.... Beshhh!

10 comments:

CaDLyNN said...

congrats wan! bekas air nike kale pink??? menariknye~

Wansteddy Tales said...

Cadlynn ~ haah lyn... tu la wan happy tu. pinkkk... kalau hitam ke pepel ke ok gak la. suka. tp dpt yg pink ni lagi teruja! hohoho

cikceriacorner said...

wow..bestnye..tahniah wan..

bestnye dpt bekas air baru..ehhehe..

Wansteddy Tales said...

cikceriacorner ~ ala k.teq... kecil2an je huhu... dah lama amik gift ni, lupa nak masukkn dlm blog je hahah

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Wan..Tahniah!!

Mama Zharfan said...

congrats wan!

Adyshariz said...

tahniah wan, cantik tuuu..pinkkk

Ibu Emir said...

cantik!! I like.. sesuai untuk buat exercise kat gym hehehehe

Ibu Emir said...

tadi tu mira.. tak yah publish yang ni ok.. saje nak bagi tau jer :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

horey menang lagik