Nuffnang

Thursday, June 2, 2011

Rakan 1Klik 2nd GIVEAWAY

Korang dah follow blog Rakan 1Klik? Kalau tak follow lagi, cepat-cepatlah follow. Blog Rakan 1Klik memang besh sebab selalu anjurkan contest menarik. Terkini blog ni dah lancarkan Rakan 1Klik 2nd GIVEAWAY. Hadiah yang ditawarkan sangatlah lumayan. Jangan lepaskan peluang rebut jadi pemenang!

Contest bermula dari 1 Jun hingga 29 Julai 2011

Syarat yang perlu dipatuhi, simple je. Korang cuma perlu follow, add bloglink Rakan 1Klik dalam bloglist korang, masukkan badge GA Rakan 1Klik kat sidebar blog korang dan bagi pandangan serta mesej bernas dalam mana-mana entry kesukaan korang. Lebih banyak anda komen, lebih tinggi peluang nak menang. Mudah kan? 

Jangan pening-pening kepala. Jengah dulu blog Rakan 1Klik, baru faham dan korang pun tertarik dengan giveaway kali ni sebab.... hadiah yang ditawarkan kali ini lebih besh, lebih lumayan! Untuk maklumat lanjut, klik saja link Rakan 1Klik 2nd GIVEAWAY.

Jadilah rakan blogger yang bijak, kreatif dan asli. Selamat berjaya!

No comments: