Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, June 1, 2011

Won voucher Solvil ET Titus worth RM200!

Alhamdulillah selamat terima surat redeem voucher Solvil ET Titus bernilai RM200. Contest ini anjuran team ACP Magazine. Suka tengok jam tangan Solvil ET Titus yang feminin dan ekslusif ni. 

Namun harganya pula... gulp! Teguk air liur berkali-kali barulah keluarkan wallet. Teguk lagi berkali-kali, barulah pindah milik wang hahaha... Ye... barang berkualiti, harga pun agak lumayan. Antara jam tangan Solvil ET Titus yang menarik perhatian aku... seperti yang aku paparkan kat bawah. Sangat-sangat anggun dan menjuraikan air liur hohoho...



6 comments:

Lin Azlina said...

bestnya...entri menang jer...apakah rahsianya..especially time nk buat ayat tu..kasi tips ikit leh..hehe

Mama Zharfan said...

menang voucher tp tak leh redeeem jam eh tanpa top up duit?

anyway, congrats!! ni contest magz cosmopolitan/MWW/Cleo?

Wansteddy Tales said...

Lin Azlina ~ yang ini senang saja Lin, just isi form dan summit dgn poskad dah memadai. xde slogan atau design kreatif. lucky draw :)

Wansteddy Tales said...

mama zarfan ~ contest ni dah lama k.suziey. wan rasa sms base cosmo :)

CaDLyNN said...

wan! menang cosmo lagi ek..
latest lin menang dapat tiket wayang lagi..hehehehe...btw...congratssss

Wansteddy Tales said...

Cadlynn ~ tahniah Lyn! lyn pn selalu murah rezeki dgn cosmo magz. kagum dgn lyn tau :D