Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, June 28, 2011

Won 2nd runner up Chupa Chups Contest!

Hadiah sempena sertai Coloring contest Chupa Chups. Anak kakak berjaya mendapat tempat second runner up! Dan hadiah yang diterima sangatlah menariknya.  Antara yang besh iPod Touch 8GB, cenderahati Rio, 4 pas wayang TGV dan hamper Chupa Chups. Trimas pada penganjur, Chupa Chups!
Damia la yang paling excited tengokkan hamper Chupa Chups ni. Damia memang suka makan Chupa Chups. Ajak bergambar, laju je posing dengan sporting sekali. Biasa tu kalau suruh posing, gambar tak pernahnya nak menjadi sebab cepat sangat tukar pose! Aku pakai digital kamera je, tak guna pun DSLR, sebab tu gambar selalu blur kalau pergerakan tu cepat sangat. hehe...
Hadiah yang sangat besh... iPod Touch 8GB! Spek design sebijik cam iPhone. Tapi iPod Touch ni lebih nipis dan ringan, tapi takde fungsi macam telifon. Boleh dengar lagu, download, tengok video, internet dan lain-lain fungsi menarik macam iPhone. Masih tersimpan kukuh dalam kotaknya, belum buka :)
 
Hamper Chupa Chups pelbagai perisa. Beserta Smint segar dua perisa. Semua stok belum rasa walaupun pakaging awal-awal dah buka dek Damia  :)
4 pas wayang TGV dengan tarikh luput 30 september 2011. Memang besh.... sebab boleh ambil masa nak pilih filem kegemaran nanti.
Cenderahati koleksi Rio. Sebuah cooler bag Rio edisi terhad. Ini bekas kedua yang diterima selepas aku menang contest Rio anjuran Tupai tahun ini juga. Ada aku ceritakan kisahnya dalam entry bertajuk: Won Rio merchandise. 

Terima pada penganjur, Chupa Chups!

26 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Ooo..Ipod tu sebijik cam Iphone cuma x leh guna as telephone la ek?

mama tisya said...

wah sronoknya..adiah pn best

CaDLyNN said...

beshnye...congratssssssssss

Momma Mia said...

huhu bestnyaaaaaaa
murah rezeki cik wan yer!!

AyuArjuna BiGoshh said...

wahh tahniah wan :)

Bionic women said...

wow..bestnya hadiah...

Mama Zharfan said...

congrats wan! besh tu!!

Em's Family said...

best tu, emir sure suke tengok lolypop banyak gitu :d

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah wan!!

Nia said...

iee,..seronoknya!! congrats dear!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MMG MURAH REZEKI WAN BULAN NE.. TAHNIAHHHHHHHHHHHHH!!

TP ILA CONFUSE NE WAN YG MENANG KE ANAK KAKAK WAN SBB BACA AWAL2 TUE "ANAK KAKAK" EKEKE.. I NE MATA RABUN SIKIT..HEHE

Wansteddy Tales said...

nUR_rOsALiNdA ~ yup Rosalinda :D harga pun beza jauh ^^

Wansteddy Tales said...

Trimas Mama Tisya :D

Wansteddy Tales said...

Cadlynn ~ trimas Lynn :D

Wansteddy Tales said...

Momma Mia ~ alhamdulillah... trimas Alin :D

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ trimas kak Ayu :D

Wansteddy Tales said...

Bionic women ~ Trimas Eily :D

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ Trimas Kak Suziey :D

Wansteddy Tales said...

Em's Family ~ sama geng dengan Damia la Emir ya. suka lolipop jugak hahah

Wansteddy Tales said...

♥azatiesayang ♥♥ ~ Trimas kak Atie :D

Wansteddy Tales said...

Nia ~ Trimas Nia :D

Wansteddy Tales said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) ~ Trimas Ila :D Alhamdulillah... harap2 murahlah rezeki relalu, amin...

yantz-yeem said...

best2...aku ingtkan ipod nie tecik ghuper nya cam iphone gaks...leh la aku pinjam hahahahaha

SyUhAdA said...

thniah kak wan..

Lin Azlina said...

adiah sgt beshhh! tahniah kak

Wan_hazel said...

taniah kak...adiah best tu..eh kak..wan nak tanya nie..mngenai GA rakan satu klik tu..kene wat entri ke Kak law nak join??