Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, June 30, 2011

Won Green Lantern Ticket

Dah lama nak ceritakan tentang kemenangan kecil ni. Tapi asyik lupa nak masukkan dalam blog. Bukan lupa, tapi tak sempat. Nak kena ambil gambar, edit dan bina entry baru. Jujurnya kadang-kadang bila serabut dengan pelbagai kerja. Mulalah entry yang ringkas pun rasa rumit nak buat huhu...


Terima kasih pada warga Tupai.com kerana memilih slogan aku kalangan pemenang. Walaupun saguhati saja dengan besar hati aku terimanya sementelah sekarang ni makin ramai pesaing. Dan peluang untuk menang mudah tu agak sukar memandangkan Tupai.com anjurkan contest base slogan kreatif. Trimas Tupai!

3 comments:

Mama Zharfan said...

congrats wan :)

CaDLyNN said...

congrats wan..

lin dah tgk cite ni pakai tiket free dari cosmo..okla..layan~

mummy_ayu said...

congrats Wan!!!