Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, June 13, 2011

Won Revlon hamper worth RM259!

Hadiah yang lebih besh dan mengujakan dari majalah kegemaranku, Cosmopolitan Malaysia! Alhamdulillah... selamat terima hamper Revlon bernilai RM259.00! Dah lama aku sedia maklum dengan produk Revlon yang unik berjenama, tahan lama, cantik lagi ekslusif ni. Peluang menang hamper Revlon ni ibarat bulan jatuh ke riba. Memang mengujakan.

Antara produk yang aku terima, Beyond Natural foundation, mascara, lipliner, lip gloss, matte eyeshadow dan lipstik Revlon. Inilah semua produknya. Paperbag Revlon cantik dan berkualiti. Pendek kata memang himpunan produk mewah lagi menarik, setuju kan :)

Terima kasih banyak pada penganjur, Cosmopolitan Malaysia! Hadiah yang diberikan memang besh sangat. Berbaloi setia dengan majalah kesayanganku ini. Baru-baru ni ACP Magazine turut mengadakan contest rekabentuk beg kanvas Shu Uemura di 1Utama. Sayangnya tak sempat nak join. Apa pun ucapa tahniah pada yang dah berjaya. Contest berlangsung dari 6 hingga 12 Jun 2011.



17 comments:

Ema said...

tak pernahnya tak Won.... tahniah

Nigina said...

wow bestnya...

Mama Zharfan said...

congrats wan!! ni wan menang cosmo yg bulan berapa yer? me join contest cosmo bulan may, result belum kuar kan..harap2 dpt ler menang apa2 heheh tp tgk nasib gak sbb based on lucky draw kan..

yantz-yeem said...

weitttt byk dpt brg mekap melaram nya idokk...esok masuk opis mekap lawo2 aku nak tgk hahaha...weh jom komen entry kat blog aku...kasik support sket...

nEa FleriDa / nIL said...

tahniah sis! menang lagi! cayalah :)

CaDLyNN said...

congrats wan...lin menang follow me + 4 ticket wayang je baru2 ni :)

cosmo besh!!

Wansteddy Tales said...

Ema ~ thanx ema... xde idea nak menulis benda lain. citer pasal hadiah je la haha

Wansteddy Tales said...

Nigina ~ besssh :D

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ blm mei result keluar bln jun rasanya. cosmo ni cepat update winner :)

Wansteddy Tales said...

yantz-yeem ~ watpe nak melaram... bkn ada yg nk tgk pn buehhehehe...

ajumohit said...

tahniah!! wah bestnya dpt revlon

Lin Azlina said...

lin pun cam mz baru join bulan mei..harap2 adalah elkat jugak

Wansteddy Tales said...

nEa FleriDa / nIL ~ trimas Nil :D

Wansteddy Tales said...

CaDLyNN ~ Tahniah Lynn! Filem X-Men ya? layan filem tu Lynn, memang beshhh :D tp baru ni kat GSC times square blm masuk lagi code tix tu. wan guna free tix contest lain. xtau la kat tmpt lain dah buka agaknya. enjoy lynn :D

Wansteddy Tales said...

ajumohit ~ trimas Aju. Sblm ni teringin amat menang Revlon. Alhamdulillah... tercapai impian :)

Wansteddy Tales said...

Lin Azlina ~ Insya'allah Lin. Cuba je setiap bulan. Pengalaman wan sndri, makan msa lama barulah lekat nama.insya'allah tiba giliran Lin juga menang hadiah, amin...

Leg254 said...

Do you still have the revlon gift bag?