Nuffnang

Monday, July 25, 2011

I.Style Camera Strap Design Competition

Maaf sangat-sangat lewat maklumkan pasal contest besh ni. Aku sendiri terlupa dan belum join. Tengoklah kalau berkesempatan. Contest ni dianjurkan oleh CUTOUT Magazine Malaysia. Duedate pada 31 Julai 2011. Untuk maklumat lanjut boleh jengah laman ini kat sini:  I.Style Camera Straps.

Hadiah yang besh untuk pemenang:
1st Prize – 3 units of I.Style Camera Straps worth RM210 + Viewnet Computers RM300 Shopping Voucher + Certificate

2nd Prize – 2 units of I.Style Camera Straps worth RM140 + Viewnet Computers RM200 Shopping Voucher + Certificate

3rd Prize – 2 units of I.Style Camera Straps worth RM140 + Viewnet Computers RM100 Shopping Voucher + Certificate

Top 20 Finalists will receive 1 unit of I.Style Camera Strap + Certificate of Participation


Sila klik paparan di atas untuk bacaan lebih jelas. Tema design terbahagi kepada dua jenis: 
1) We love Eco
2) Save the animals

Gunakan template yang disediakan untuk muatkan design korang. Pastu email je design tu kat sini: cutoutcomp@gmail.com. Pastikan karya korang asli dan tidak ada unsur-unsur ciplak. Kalau tidak, sia-sia je kena rejek! Apa pun selamat berjaya pada yang berminat untuk menyertai. Caiyo2!



2 comments:

blog-tips-kurus said...

ade few days lagi ni.. :-)

Wansteddy Tales said...

Itulah.... Idea ada nak designnya xde masa. Rasa cam xdpt join je contest ni >< good luck ya!