Nuffnang

Monday, July 11, 2011

TOP 40 Shortlisted Winners!

Sempena Design-A-Character Contest by THE WELD Shopping Centre. Dua design aku terpilih di kalangan 40 peserta. Top3 winner akan diumumkan pada 17 Julai 2011 jam 2 pm. Majlis pengumuman dan penyampaian hadiah akan diadakan di The Weld Shopping Centre.

Jujurnya berbelah bagi nak pergi. Sebab design peserta lain lebih menarik. Dan aku kurang keyakinan dapat raih Top 3. Masuk dalam Top 40 pun dah rasa puas hati. Dapat hadiah penyertaan. Kalau minggu depan tak tau lagi nak ke mana, bolehlah rancang ke The Weld. Doakan aku berjaya :)


7 comments:

devi said...

all the best wan!

Wansteddy Tales said...

Thanx Devi :D

Momma Mia said...

jgn mengalah wan sebelum berjuang... insyaAllah ada rezeki tuh.. yakin jer... go go gal!!

Mama Zharfan said...

congrats wan!! u are so creative :) u join tak mcm2 contest yg creative signature based ni..

tlg me click2 derma 20 sen perclick :)

JOM CLICK kalau sudi!

CLICK YG NI GAK!

Soo Bakery said...

Semuga berjaya Wan!

Wan_hazel said...

all de best kak wan...kak wan mesti berjaya...

deqlis said...

Wan mmg kreatif lagi rajin..
moga terus mara..:)