Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, July 12, 2011

Giant Kids Run 2011

Jom join acara sukan untuk kanak-kanak seawal 4 hingga 12 tahun. Untuk menyertai kena bayar yuran sebanyak RM15. Goodies disediakan bagi setiap peserta!

Maklumat lanjut acra tersebut:
16 Spetember 2011
7.30 pagi hingga 11 pagi
Taman Metropolitan Kepong

Terbahagi kepada 3 kategori:

4 hingga 6 tahun
Hanya salah seorang dari ibu bapa diizinkan menemani peserta. Wajib memakai Bib acara bersama peserta.  
Juara: Hamper RM800
Kedua: Hamper RM500
Ketiga: Hamper RM300

7 hingga 8 tahun
 Juara: RM1500 & piala
Kedua: RM1000 & piala
Ketiga: RM500 & piala

9 hingga 10 tahun 11 hingga 12 tahun
 Juara: RM3000 & piala
Kedua: RM2000 & piala
Ketiga: RM1000 & piala

Untuk maklumat lanjut sila layari laman web Giant. Selamat berjaya! Tahun ni tak dapatlah nak bagi Damia join. Dak kecik itu tak cukup umur! hahhaha.... Mesti besh dapat tengok dak-dak kecik berlumba sakan. Dalam keluarga aku.... Abang dan kakak aku memang jaguh lumba lari masa kecik.  Selalu dapat nombor satu atau dua saja. Saguhati-saguhati tak pernah dapat. Teror eh! Aku? hahahhaa.... Korang pikirlah sendiri :P

9 comments:

Wan_hazel said...

leh lah damia join kan kak...kakak dan abang akak slalu dapat top 3..akak lak slalu dapat top 1 dari blakang..hahaha

Wansteddy Tales said...

Damia baru 3 tahun la Wan. xdapek la nk join. Hakak mmg xminat sukan. tapi xdelah kalah terus hahah... semangat waja gak cumanya kalau tak nombor 1,2,3 saguhati je la. xkonsisten cam kakak n abang hakak. Tapi selalunya mmg xminat nk join sukan2 ni kui3...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

my nuha x cukup umur lagi :p sama ngan damia.

Wan_hazel said...

hehhee...law sukan luar akak memang slalu dapat sguhati kan.tp law seni krreatif..kompem2 no 1 2 3 dalam tgn...contes akak sapu bersih nye...hehehe...chaiyok2

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe.. tahks 4 the info wan..nanti ila tanya papa amana

Wansteddy Tales said...

Ellismie ~ tu la, sayang je kan ^^' next year bolehlah tu hohoho

Wansteddy Tales said...

Wan hazel ~ xde la slalu wan.bnyk x juga kecundang dsgn2 cnts ni huhu

Wansteddy Tales said...

Good luck ila n amana :D go go go! Hahahaaa

Em's Family said...

nak ajak lah emir masuk, tapi mak nyer tukang amik gambar je kekekekek