Nuffnang

Thursday, July 28, 2011

Won Grand Prize Mr. Poppers Contest!

Alhamdulillah... hadiah ini milik anak daraku Aliya Damia, sebab memang gunapakai nama beliau hohoho... Tak sangka bertuah juga nama anak mummy. Tahniah baby... Contest ini dianjurkan oleh Disney Princess Magazine. Hadiah utama yang diberikan ialah: 1x6" Penguin Plush, sehelai t.shirt kanak-kanak, sebuah alat tulis, sehelai sticker Mr. Poppers dan 4 pas wayang Mr. Popper's penguin.

4 keping tiket yang dah selamat digunakan. Plan nak tengok wayang dengan adik-adik. Sekali sorang ke barat, sorang ke selatan kitorang kat timur. 2 kerusi kosong. Damia memang kalau tengok movie nak duduk atas riba. Tapi okeylah, banyak seat kosong leh letak beg-beg segala! hahhaha.... Movie Mr. Poppers Penguin memang besh!

Smart design! Suka tengok kualiti kain ni. Pakaging yang membalut t.shirt ni pun besh sangat.

Tak dapat elak dari rasa sukaaaa sangat kat Plush penguin ni. Cute dan punya kualiti. Kat bontot dia ada batu pemberat yang bila kita letak saja penguin ni memang elok terletak. Cute dan sedap dipeluk hahhaa...

Set stationary dan sticker Mr. Poppers Penguin yang besh. Ada buku nota. Yang kini penuh dengan 'sketches' Damia. Pensil, pembaris, pengasah pensil dan pemadam. Pakej lengkap yang digemari Damia tentunya. Sticker? selamat ditampal disudut-sudut dinding. Macam taska dah rumah aku hahhaa...

"Mia punyeee..." Dia kata. Nak ambil gambar hadiah-hadiah ni pun kemain seksa dan puas berkepung baru dia nak bagi.  Apa pun enjoy hadiah-hadiah ni anak mummy.... T.Shirt tak sesuai pula untuk Damia. Besar sangat. Macam biasa, bakal dihadiahkan pula kat sepupu-sepupu Damia, macam selalu :D

6 comments:

Lin Azlina said...

best! cute....tahniah

yantz-yeem said...

amboi damia kecik2 dah jadik comper ni...haaaaa...ikut mummy la tu...skg kita tukor mummy borek anak rintik...hehehhe...syiok nya...damia makin cun la...

Mama Zharfan said...

congrats cutie damia!!

AcuRose said...

amboi, manyak nye hadiah. raya sakan dh damia eh. :)

cikscarlet said...

beshnyer ... cite mr popper penguin ni pun besh....satu panggung gelakk besar

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah wan.. hadiah oh hadiah..bestnye