Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, July 27, 2011

Won Wood's Lucky Draw!

Dah lama nak paparkan kisah ni. Tapi beberapa hari ni aku sibuk ke sana sini. Terutamanya bab nak menguruskan pasal kuarters kat Putrajaya. Semoga segalanya berjalan dengan lancar, amin... 

Aku menang hadiah lucky draw anjuran Woods Malaysia Facebook. Alhamdulillah selamat terima sebuah beg komputer ekslusif Woods yang comel dan smart design! Sekarang beg komputer ni hubby yang pakai. Sebab beg mac dia dah lama berambu ramba berkalih benang. Dan semacam kena-kena pula dengan situasi bila menangi hadiah ini. 

Trimas pada penganjur yang besh! Part paling besh, urusan menghubungi pemenang dan penghantaran hadiah dilakukan dengan cepat dan lancar. Sepupu aku menangi hadiah jam tangan Woods. Tahniah kat Mira! Jangan kata Kak Epa yang paksa kamu join contest yeh. Terjebak saja kan kan... hahahha...

4 comments:

Mama Zharfan said...

congrats!! beg tu sebijik mcm my laptop bag(knapsack)--me dpt masa quality day UIA last few years--memang sgt tahan lasak :)

mieraminho95 said...

congrats kak epa..mira pon dpt..tp bkn lappy bag but a watch..adeh..cam org laki..laz2 ayh yng guna..wakaka

Ezay Hadry said...

congratz akak...mak ezay pun dapat..bertuah betul akak ngan mak ni..name ezay tak plak bertuah
*bak kate akak tiup sikit aura kemenangan tu kat ezay pulak*

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hadiah lagii.. fuyoooooooo