Nuffnang

Monday, August 15, 2011

Dengan Premium Beautiful pun boleh PUMP SUSU!

Baru je lepas berborak dengan kawan pasal Premium Beautiful tadi. Orangnya tengah sarat mengandung, maka aku sarankan pakai PB lepas bersalin nanti. Pasti dapat kembalikan bentuk badan seperti yang asal! Tapi... benda yang menjadi kemusykilan beliau, boleh ke menyusu dan pam susu badan kalau pakai Korset? Jawapannya: BOLEH.... malah dengan memakai PB, berikan banyak kelebihan lagi. Ia melancarkan peredaran darah, justeru aliran susu pun jadi lebih lancar dan banyak! Menarik kan ;)

Kalau ibu-ibu yang menyusukan anak nak tahu cara-cara menyusukan atau mengepam susu masa pakai korset bolehlah tengok dalam blog Am, dari blog My Sweet Motherhood. Beliau ada kongsikan tips yang diperlukan. Siap ada tutorial bergambar lagi ;)

Harini aku pakai Korset saja, sebab Long BRA dan Long GIRDLE basuh lewat malam semalam, tak sempat nak kering. Sepatutnya korset ni senang je nak kering. Tapi semalam tertidur awal, lupa nak sidai bawah kipas hehe... Kalau tak dah boleh jadi model dah tunjuk kat kawan aku tadi macam mana gayanya bila pakai Premium Beautiful tadi. Amaran! Jangan jemur PB direct bawah cahaya matahari tau. Cuma letak bawah kipas atau air cond dalam tempoh beberapa jam dah kering sepenuhnya. 

Kalau berminat nak memakai Premium Beautiful jemputlah hubungi aku melalui email: washifalo@yahoo.com. Facebook mahupun blog. Mana-mana medium pun ok. Aku ada cara nak berikan harga lebih rendah dan menarik untuk pembeli ;)

Bagi yang berminat nak jadi ahli, jangan bertangguh lagi. Tawaran sah hingga 26hb saja. Rebet lazim: RM3000 sahaja. Tapi... untuk bulan 8 rebet lumayan berjumlah RM4500! Cepat-cepat hubungi Wan ;D

No comments: