Nuffnang

Monday, August 22, 2011

Jemputan Eh! Penyelidikan Pasaran

Dapat jemputan sebagai panel perbincangan untuk majalah Eh! Perbincangan akan berlangsung dalam suasana tidak formal. Syukurlah... Kalau tidak, jenuh hakak nak cari dress yang memang takde dalam lemari tu! hahah... Dalam satu sesi terdapat 8 - 10 pembaca terpilih. Menariknya setiap peserta akan menerima hadiah EH! bernilai RM150!  Beshhh...

Majlis diadakan di pejabat Blu Inc pada 12 september 2011 (isnin). Bermula jam 7 hingga 8.30 malam.Harap-harap takdelah sebarang aral melintang patah pada hari tersebut, amin...

6 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya :) mcm mana boleh terpilih?

Cho Zila said...

wah bestnyer dapat hadiah.. selalu teringin nak gi survey cam gini tapi selalunyer tak menepati syaratjer akakni...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyerrrrrr...tak sabar tgu entrynyeeeee

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ just send email je ;)

Wansteddy Tales said...

Cho Zila ~ terbuka utk semua ni Cho Zila, kalau ikutkn wan pun zero info psl fesyen! hahha

Wansteddy Tales said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) ~ bulan sept ke okt jemputan ni ila. lmbt lagi nak story mory :)