Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, August 10, 2011

Mini Lucky Draw Wansteddy Tamat! Jom semak senarai peserta ;D

Ok Mini Lucky Draw Wansteddy~ Cepat join! dah ditutup. Trimas atas setiap penyertaan dan komen kawan-kawan. Tak sangka ramai juga yang sudi join. Terharu hakak wuhuhuuu... Atas sambutan luar biasa ni, dan rasa segan jugak sebenarnya sebab bagi hadiah ala kadar je. Hadiah tambahan bagi setiap pemenang. Sebuah voucher 7-Eleven bernilai RM10 sahaja. Boleh rujuk gambar dibawah ya.

3 pemenang bertuah bakal menerima 2 pas wayang percuma dan sebuah voucher 7 Eleven bernilai RM10 sahaja.

Berikut adalah senarai peserta:
Jemput semak ya kawan-kawan. Manatau ada nama yang tercicir ^^'
1)      Dyat ~
2)      Anonymousmama yusra ~  yusra_116@yahoo.com.my
4)      hanis-anati ~ rena_ikaria@yahoo.co.uk
7)      Bloggersyawalsimpsons ~ suraya1510@gmail.com
8)      farah ~ saffa616@yahoo.com
9)      The Giveawaystuff ~ ssalwa@yahoo.com
10)  ~dYaHaHa~ ~ amormie007@gmail.com
11)  BloggerAkmaFaizal ~ antasia_aima@yahoo.com
12)  nEa FleriDa / nIL ~ neaflerida@gmail.com
13)  Lin Azlina ~  azlina6703@gmail.com
14)  Bloggerhani syahida ~ syahida.tapai@gmail.com
15)  BloggerJeNNy LoW(JniE) ~ djenlow@gmail.comDelete
19)  alyafify ~ alyafify91@gmail.comDelete
20)  BloggerfiQ'Ra ~ fiqra91@gmail.comDelete
21)  AnonymousEvonne ~ eefuntan@gmail.com
22)  Bloggeraffiq ~ loudnessafiq91@gmail.com
24)  zaikulim ~ zbintim@yahoo.com.myDelete
25)  Bloggertiefazatie pinkteddy84@gmail.com
27)  Mama Zharfan ~ suzie284@yahoo.com
28)   fieda ~fieda.rafli@yahoo.com
29)  CaDLyNN ~
30) Dahlia Je ~
31) Chee Cook ~ cwhook@hotmail.com

Pemenang akan diumumkan sekitar jam 12pm ini. Pastikan kalian bersedia ya, sebab rancangnya nak pos hadiah hari ini juga ;D Tak lupa kredit pada Kak Atie yang sudi mempromosikan mini lucky draw ni.  Boleh jengah dalam entry bertajuk: NAK TIKET WAYANG PERCUMA???? Trimas banyak kak, Jasamu kukenang!

9 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Good Luck tuk kesemua peserta...Sama2 Wan.Kita kan geng CGL..hihi

eima said...

17 !
mudahan ade luck

JeNNy LoW(JniE) said...

good luck to me...lama x tengok wayang dgn hubby ^^

hani syahida said...

geng CGL tu apa kak?

Wansteddy Tales said...

♥♥azatiesayang ♥♥ ~ Paras tegar punya dah hahahha...

Wansteddy Tales said...

eima ~ hurm... sori eima, cuba lagi next Lucky Draw yeh ;D segan sbnrnynya hadiah xprepare bnyk2 ^^'

Wansteddy Tales said...

JeNNy LoW(JniE) ~ Hi Jnie, mmg U lucky diz time, jemput emailkan kat wan butir diri ya. Nak pos harini kalau boleh ;D

Wansteddy Tales said...

hani syahida ~ Hi Hani, CGL tu singkatan pada Contest, Giveaway dan Lucky Draw ;D

JeNNy LoW(JniE) said...

Jenny dah email ke address washifalo@yahoo.com ^^
100x thanks ~