Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, August 10, 2011

Winner Mini Lucky Draw Wansteddy

Maaf lewat sikit nak umumkan senarai pemenang. Baru lepas meeting kerja.  Terus cabut undi dengan laman Random.org. Harap-harap tiadalah yang pertikaikan tentang sessi cabutan undi ya. Tak dapatlah nak print out dan gulung-gulung nama pemenang macam selalu. Kejarkan banyak kerja nak dibereskan. Apa pun Tahniah! Tahniah! Tahniah! kepada yang terpilih! 

 
 
 

Tahniah sekali lagi. Yang penting, emailkan kepada saya nama penuh, alamat surat menyurat, nombor telifon  jika perlu untuk proses penghantaran hadiah. Dapat harini sebelum jam 4 petang lagi cun. Boleh pos terus balik nanti :D

Terima kasih sepenuh hati Wan ucapkan pada semuaaaa peserta Mini Lucky Draw Wansteddy.  Masing-masing sangat sporting. Salute ah! Insya'allah jika punya rezeki lebih, wan akan kongsikan lagi lucky draw baru. Hadiah baru. Dah malas nak uruskan contest. Banyak kerja. Lucky draw ni senang sikit. Tak pusingkan kepala peserta nak bikin entry, hohoho.... Janji happy!

8 comments:

fiQ'Ra said...

tahniah buat pmenang ;)

alyafify said...

alhamdulillah sangat2..rezeki bulan ramadhan ni.. thanks taw dear..alya send detail keyh :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila ank join tapi bila memikirkan belum tentu pg bagila chance pada kawan-kawan yg lain kalau ada lucky draw yg lain ila join ye..kiki

Wansteddy Tales said...

fiQ'Ra ~ Trimas fiQ'Ra sudi join ;) insya'allah ada rezki hakak anjurkan lucky draw baru ^^

Wansteddy Tales said...

alyafify ~ Tahniah alyafify, jemput emailkan butir peribadi ya. Kalau boleh nak pos harini ;D

alyafify said...

kakak, alya dah send detail kat email ni kan? washifalo@yahoo.com

Mama Zharfan said...

congrats!

baby said...

as salam..
cik wan..
ehehe..haa..nona dh sent detail daaa..
erkk..ade xjmpe emel niih: jb_hepi@yahoo.com

erm...lau tkder bgtau yerr...huhu..tk moh kerugiian hadiiah..(spt dinyatakan dlm blog..)>>hoh00hhh haadiiaahh !