Nuffnang

Friday, August 26, 2011

Peraduan Hias web/ Blog Utusan Malaysia

Maaf kawan-kawan... entry ni dah lama nak buat, tapi dek banyak benda difikirkan. Jadi lupa pula nak tulis. Sempena bulan Kemerdekaan ke 54 tahun. Utusan Malaysia, menganjurkan peraduan Kempen Merdeka 2011. Peraduan Peraduan Hias web/ Blog.

Aku copypaste dari laman peraduan:
Hiaskan laman web/blog anda dengan Jalur Gemilang dengan cara paling kreatif bagi menggambarkan kemeriahan sambutan Bulan Kemerdekaan Ogos dan September ini.

Laman web/blog yang paling kreatif serta menarik akan memenangi hadiah berupa:
Hadiah pertama: Wang tunai sebanyak RM3,000
Hadiah kedua: Wang tunai sebanyak RM2,000
Hadiah ketiga; Wang tunai sebanyak RM1,000
Hadiah saguhati: Wang tunai sebanyak RM300 untuk tiga pemenang

Untuk maklumat selanjutnya, boleh rujuk di laman ini: Peraduan Hias web/ Blog Utusan Malaysia

 http://1.bp.blogspot.com/-AzUh7pVGLSI/TlX8RikpaGI/AAAAAAAAFkk/DS-OQJ5wa4c/s1600/wansteddyDolly.png
Jom join sama! Aku dah muatkan borang siang tadi. Tapi semak dalam lamannya, belum masuk lagi design aku dalam tab contest. Simple saja design dalam blog ini. Disebabkan hiasan blog menggambarkan diri kita. Jadinya aku rasa lebih munasabah aku rekabentuk mengikut kesukaan aku dan kesesuaian blog. Tidaklah terlalu semak, dan tidaklah terlalu janggal (pada pendapat sendiri). Andai kalian ada idea bernas, boleh maklumkan padaku. Bolehlah aku perbetulkan mana yang patut ;)  

6 comments:

Lin Azlina said...

tgh xde idea nk buat ni....huhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

harap2 wan boleh menang!!!!

~Budak Merah~ said...

lame dah nak join, tp xde idea langsung. Mslh betol, org x kreatif ni..huhu! Nak tanye,,,,tarikh tutup bkn 31 ogos ke? Sebab, tadi (7/9/11) nampak iklan pasal contest ni lagi dlm bl0g....cari dlm web, xtulis la pulak pasal tarikh tutup die. Dibukak lagi ke ek?

Wansteddy Tales said...

Lin Azlina ~ jom join Lin :D perah idea dptkan ilham terbaik!

Wansteddy Tales said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) ~ Trimas Ila. Sokongan Ila sangat2 wan hargai :D

Wansteddy Tales said...

~Budak Merah~ Tarikh tutup tak disebut pula. tapi dalam syarat ada sebut dari ogos hingga september. jom join BM, insya'allah ada rezeki boleh menang. cuba upload design segera. saya pn ambil masa lama dorg nk muatkan dlm blog contest dorg. xpasti kenapa. alhamdulillah... harini, cuba dua kali hntr, barulah design masuk pages contest. lega...