Nuffnang

Thursday, September 22, 2011

Marie Claire’s Cole Haan ‘Search And Win’ Contest

Siapa suka join contest jangan lepaskan peluang sertai lucky draw ni. Senang je. Anda cuma perlu register kat laman Marie Claire dan jawab soalan mudah. Kena beli majalah Marie Claire isu september 2011 sebagai bukti pembelian. Kalau nama kita terpilih, kena tunjuk majalah tu sebagai rujukan. Lagipun jawapan hanya ada dalam majalah Marie Claire isu september.

Jawapan bagi soalan ni: Macam kertas bocor pulak haha... Logo Cole Haan terletak di mukasurat 215! Senang kan. Tak payah pusing kepala tercari-cari. Aku bagi jawapannya sekali. Join je manatau nama kita yang terpilih sebagai pemenang handbag erah Cole Haan tu. Dah la citarasa mewah, mahal dan berkualiti pula. Untunglah siapa yang menang tu nanti. Dapat kat aku, aku jamu hadiah kat kengkawan blog (ada niat buat mini GA), amin... Doa-doakan la aku ye hoooohoho....

Instructions:
This season, Cole Haan refines the summer primary colors and neutrals in their redesigned Heritage Weave Stripe collection.
1. Grab the Marie Claire September 2011 issue and spot the Cole Haan logo within the pages of the magazine.
2. Note the page number of the hidden logo to use as a password to enter the contest online.
3. Log on to www.marieclaire.com.my and click on the contest banner.
4. Key in the password made out of the page number with the hidden logo and fill up the registration form online.
5. Marie Claire will announce one lucky winner on the website, who will walk away with a Cole Haan Heritage Weave Stripe handbag worth RM1475 in October 2011. Please note that the winner will also be notified via email.

The closing date for this contest is 30th September 2011.

3 comments:

Mama Zharfan said...

thanks for sharing :) :)

AyuArjuna BiGoshh said...

wan yang baek hati :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila dah join.. wan ne tak kedekutla.. semua wan kongsi...