Nuffnang

Monday, September 12, 2011

NSC2011 Poster Contest!


Wops! Terjumpa link contest ni. Bagi adik-adik yang berminat sertai contest melukis poster. Jangan lepaskan peluang sertainya sekarang kerana tarikh tutup pada 16 September 2011! Pergh.... Kalaulah aku jumpa link ni lebih awal. Bolehlah share dari dulu lagi. Tapi masih ada masa lagi ni. Kalau tak sempat pos. Cuba hantar dengan tangan pada pihak penganjur. Harap-harap adik-adik sempat lagi nak sertai contest ni yeh! 

Maaf tak sempat nak cerita lanjut. Hakak kejar masa sangat harini. Ceritanya esok-esok saja, Yosh!

Tajuk contest: “The next 50 years in Space”

Terbuka pada pelajar sekolah rendah dan menengah sahaja.

Boleh gunakan apa sahaja medium lukisan.

Gunakan kertas A3 minima dan A2 maksima.

Karya mestilah Kreatif & Original!

4 comments:

AcuRose said...

adik pun nak join bleh..
hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

amana join ok ke?? haha.. conteng je semuanya nanti kiki

Wansteddy Tales said...

AcuRose ~ boleh dik... haha.. taruk nama anak la acu ;)

Wansteddy Tales said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) ~ amaa kan baru 3 tahun, blm skolah... hahaha... nnt 3 tahun la amana leh join drawing cntest. auntie selalu2 bg link kat mamanya amana hhaha