Nuffnang

Friday, September 30, 2011

Won L'occitane hamper

Alhamdulillah menangi hamper L'occitane sempena sertai contest Majalah EH! promosi bulan April 2011. Hadiahnya hamper produk L'occitane bernilai RM148. Syukur... Kalau ikutkan dalam keratan promosinya dapat hadiah minyak wangi L'occitane. Agak terkejut gak bila tengok dalam pakaging dapat set mandian L'occitane yang besh ni. Belum cuba lagi. Elok je simpan dalam pakagingnya lagi.

Akan datang aku kena update satu lagi entry pasal hadiah yang hampirrr sama tapi dari majalah lain hehe... Terima kasih berbanyak pada penganjur, Majalah EH! yang sangat besh!

PS: untuk my dear friend Ila Saleh, macam inilah gamaknya yang bakal Ila terima nanti. Produk L'occitane ;) Kalau dapat minyak wangi pink tu lagiiii besh!

2 comments:

Devi da Lil' DeviL said...

meletup! congrats! majalah punya hadiah u memang terror la wan!

Mama Zharfan said...

congrats wan!!! memang deserved dpt title ratu majalah contest :) :)