Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, October 20, 2011

Ape Kessss???!

 Luahkan sedikit. Sedang buntu. Tak faham peel orang ni. 
Kita tak kacau dia, kena ke nak provoke-provoke orang? 
Apa kessss?

Jadilah blogger yang aman.
Bukan blogger yang mengkucar kacirkan keamanan orang lain.
Sendiri mau fikirlah!

13 comments:

Wan_hazel said...

sabar je kak..nak wat camne kan kak..manusia...sabar je ye...nie makna nye akak dah jadi mkin populor nie..sebab tu banyak blogger cemburu kat akak..fikir positif je kak..

athirah said...

ada org kacau ke.. huhuh

Cik Puan Nurul said...

sy haraP bukan saya yg dimaksudkan yea huhuhu lalalalalaaaaaaaariks

Wansteddy Tales said...

Wan Hazel ~ cemburu apanya Wan... follower blog akak baru 800 org. Tu pn asyik on off on off. Bila dah follow unfollow pulak, boring kot dgn blog boring ni haha. Sbb tu xfikir pn pasal femes2 ni. xde bendalah nak diisukan.

xfhmnya napa la suka benar dia ni bergosip psl hakak eh? Gosip baik2 akak xamik kisah. ni ada2 je benda nak diprovokekan. akak xkacau dia pn. sebut nama dia kat sapa2 pun tidak. Tidak sesekali. terbit mcm2 cerita psl akak dr org lain psl mulut dia. Apa kes? apa yg akak dah buat kat dia???

Wansteddy Tales said...

athirah ~ tah la Athirah... sabo je la..

Wansteddy Tales said...

Cik Puan Nurul ~ ahaha... wan bkn jenis psiko yg angin je bila org cakap2 pasal kita. semua org ada citer dan suka nk share dgn org lain. bezanya cerita kita tu intinya dgn niat baik atau tak baik. tp utk kes wan ni. Dah terang lagi nyata, ada udang sebalik batu! haha

Wan_hazel said...

dah jelas sgt kak ...dia cemburu dgn cara atau apa yg akak dah dapat...tak dapat cara baik buat cara jahat..Objektif nya akak dah marah2 macam nie..so dia dah seronok dah tgk akak..suka lah dia tu tengok akak hilang pertimbangan nie...


pape pun kak..bawak bsabar...lepas nie makin menjadi lah si penjahat tu nak kacau akak...makin dilayan makin menjadi kak..

Wansteddy Tales said...

Wan Hazel ~ ah! Betul jugak tu Wan. Kenapalah akk boleh terpengaruh dgn amarah ni? dekat setahun maintain sabar, tiba2 nk meletup pula psl hal seremeh ni. Thanx ingatkan Akk, Wan. Mmg ikut hati boleh meletops marah. Syukurlah tak tersasar jauh... Akk ni kira bernasip baik ada yg sudi bg ingatan suh positif. dpt kawan yg sama kaki provoke, lagilah meluap2 naik rasa marah jadinya :(((

AcuRose said...

Apa kes lak tu wan?..
tak abes2 ada je org nak menganggu keamanan org yg da sedia aman. Syok kot dia wat camtu kat wan.. takpe wan, byk kan bersabar eh.. anggap tu bunyi langau yg berterbangan kat telinga je. Moga dia akan diberi petunjuk untuk jadi blogger yang baik dan di hormati.

Wansteddy Tales said...

Acurose ~ apa lagi dia nak??? haih...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sabar ye wan... tengok dolly muka wan tue..comel je..ala2 damia..lari dolly tue wan marah2 nanti..hehe

tp kekadang kita ada tahanp sabar kitakan? kekadang ila pun tlepas jugak tapi ila tarik napas pandang muka ank yg tengah senyum kat ila.. kat desk top pc ne..aman sikit

AyuArjuna BiGoshh said...

hmmmm biasalah dunia ramai jer tak leh tgk org lain sng....sabo jer lah wan

Mama Zharfan said...

tak tau nak ckp apa..sabar ajerlah wan...mesti dia jeles dgn wan kot...entahlah...