Nuffnang

Thursday, October 20, 2011

Munchys's Gores dan Menang

Entry menutup entry panas pagi tadi. Tiap kali refresh blog, tiap kali tu la  hati jadi tak tenteram. Betullah, kalau kita mulakan hari dengan mood tak baik, sepanjang hari jadi tak stabil. Mari mulakan hari dengan lebih gembira! 

Ada entry hadiah nak share, tapi maklumatnya dah termasuk dalam kotak pindah-pindah ni. Jadinya tak dapatlah kongsi harini. Info contest terkini di pasaran. Kalau jumpa pakaging ni, belilah. Manatau rezeki anda dapat set cawan Vantage yang anggun ni. Besh tuuuuu...! Sambil-sambil makan biskut ye hehe...

Harga biskut ni tak sampai RM4.00 rasanya. Okey sangatlah tu! selamat berjaya!

5 comments:

Lin Azlina said...

ken ag keadi beli munchys ni...hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ne biskut kegemaran ila neeeeeeeeee

Nia said...

wah...vantage tu..mahal tu Wan.

Mama Zharfan said...

lucky draw gaklah kiranya hehehe

Ctnurkhijah said...

esok nak p tgok la kat kedai...