Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, October 4, 2011

Bunga pink bunga biru...

Bagi isi masa dan entry baru, ini bebelan untuk hari ini. Baru balik dari Jalan Conlay. Kira macam join kursus separuh hari, harini. Apa aku buat? Berborak! ahahhaa... Patutnya kat situ dengar ceramah Menteri. Jaga pameran. Aku lak sibuk bergosip pasal contest. ekeke... Sebenarnya aku tak duty pun kat pameran tu. Kawan-kawan opis lain yang jaga pameran. Tapi aku sibuk menyelit sama! kukuku....

Baru balik. Tak tau nak citer apa. Aku bawa balik goodies bag dan bunga hidup! Percaya atau tak, aku yang gubah sendiri. Ye... memang buruk. Hakak xpandai menghias. Aku bukan minah bunga sangat. Walau kadang-kala aku akui agak jiwang sikit! ahahhaa... Kalau abang aku baca entry ni mau gelak bahak-bahak orang tua tu. Dia selalu kata aku ni minah Tomboy. Ehe! Dia tak penah tengok sisi feminin adik dia ni lagi... Choooooy! hahahha... Happy mood ;D

Owh... mood join contest sangat merudum baru-baru ni. Ramai kawan-kawan bagi semangat. Terutamanya my BFF Yus Eda. Tapi hati aku rasa kelammmm je bab contest ni. Resit dah ada. Bukti pembelian dah sedia. Tapi aku malas nak isi form. Malasnyee.... Bye!

4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

cantiknya bunge biru tueeeee!.K.atie pon suka...cantik apa gubahan bungawan tue...mesti abg wan trkezutt tgk adiknya leh gubah.ngeee

Mama yusra said...

Jgn malas,wan! Chaiyok2!!! Mana tau, yg wan dok malas skrg ni la yg nk rezki nnt... Janji, isi tau form 2...

Wansteddy Tales said...

Kak atie ~ membesar dgn dia, bkn dia pasan pn adik dia ni cmne. Haha.. tau2 wan nk kawin dulu pn dia xcaya kekeke

Wansteddy Tales said...

Yus ~ ramai bg smngt harini. Wan buat juga dikit3 tp smpai sudah blm siap. Keje senang je isi form, pos. Tp sbb malas. Benda senang pn rasa susah haha