Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, October 12, 2011

Won Cadbury Ceria Zip Contest

Menangi hadiah saguhati sempena sertai contest Cadbury Ceria ZIP anjuran Kraft Foods. Alhamdulillah... dapatlah cash RM100. Berbaloilah dengan pelaburan sedikit yang aku gunakan. Itu pun sumbangan hubby belikan coklat untuk famili kat Sabah beberapa bulan lepas. Alhamdulillah... berkat pemberian tu dapat pula rezeki yang ini. 
 
Senang je contest ni. Isi form sediakan bukti pembelian, luar sampul ZIP Cadbury dan resit. Tak pasti base lucky draw atau high purchase. Hadiah ni dah lama dapat, lepas raya lepas. Tapi... baru minggu lepas aku cash out kan cek ni. Baguslah sebab pada waktu terdesakan ini, cash RM100 pun rasa macam RM1000! hahaha... Trimas Cadbury Malaysia dan penaja, Kraft Foods!
 

4 comments:

Lin Azlina said...

betul tu....saat genting duit 100 jadi 1000 nilainya...tahniah sis

Mama Zharfan said...

congrats wan!! sgt besh menang cash :)

Devi da Lil' DeviL said...

congrats! suka juga menang cash! tapi kadang kala kita tak nampak bila duit dah habis digunakan..:P apa pun, sebarang bentuk hadiah dari peraduan amat bermakna, kan? heheeh

intanloveamir said...

tahniah...saya pn menang conso jugak...wpun amountnya kecik tp sgt2 bersyukur....;)))