Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, October 18, 2011

Won Horrible Bosses Goodies

Bos korang teruk tak??? Ada rasa-rasa nak bagi pelempang tak kat dorang? hahaha... Aku dapat hadiah sempena join contest Majalah Galaxie ni. Ini hadiah kedua aku menang anjuran Galaxie magazine. Pertama dulu menang tiket masuk konsert 3D Glee. Tapi tak pergi. Takdelah entry pasal hadiah tu. Hadiah ni promo filem Horrible Bosses. Bukan lighter ya. Ini kipas bateri tu. Siap ada tempat simpan air lagi. Kalau nak efek lebih sejuk boleh percikkan air kat muka sendiri! hahah...

Mood aku sangat tak stabil harini. Dan kena-kena pulak hadiah yang ini pun belum publish. Maka bolehlah selitkan luahan perasaan sama. Hahaha...


2 comments:

AcuRose said...

Congrats wan.. best nye asik dpt tgk wayang free. Tiket wan kasik acu ritu pun acu dah gi tgk.. nikmat btol dpt tgk free nih, dpt gak merasa..hhehe
thenks ya wan :)

stabilkan mood dan pedulikan bunyi2 negative di blakang. Klau tak dpt di bendung lagi..luahkan je.

Wansteddy Tales said...

Thanx Acurose. nasip baiklah ada rezeki lagi. kebetulan mmg dah habis langsung tiket wayang free hehe...isu tu lantaklah acu. malas nk panjang2kan. manusia ni xlepas dr lakukan kesilapan. dan salah silap org je dorg suka gosip2kan sedangkan salah silap sendiri xnampak. wallahualam...