Nuffnang

Monday, October 17, 2011

Result Win n' Ride Contest

Sape join contest anjuran 7 Eleven Win n' Ride Contest? Result dah keluar ye tapi aku tak menang dengan bergaya hahaha.... Nama-nama pemenang pun aku tak kenal. Mungkin ada terselit nama kawan-kawan comper di sini tapi aku tak perasan. Kalau guna nama sebenar memang susah sikit nak cam. Apa lagi kalau guna nama proxy haha... Jom tengok result di sini:

Tahniah para pemenang. Aku target yang DSLR tuuuuu... wuwuuuu... Bila la nak menang DSLR ni. Nak beli guna duit sendiri, tak rajin aka kedekut! ahahhaha....

 

4 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak join rasanya..

Cute MuM said...

takper..
insyallah nanti ada rezeki menang DSLR tue..
:)

Mama Zharfan said...

semua nama mcm tak familiar kan...emmm..
me tak menang pun :( me antar 5 entries ;)
tunggu result contest yg lain lah plak..moga2 ada rezeki utk kita semua ..amiin

AyuArjuna BiGoshh said...

ni lah contest yang ayu beli tapi tak hantar...adoihai :( takpe rezeki memasaing insyaallah ada di tempat lain wan dun worry..