Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, October 7, 2011

Won Kiwi Kleen Promotion May 2011

Hadiah dari Her World bernilai Rm150! Contest majalah Her World (isi form) ni promosi bulan Mei 2011. Ini hadiah hamper Kiwi Kleen ketiga aku menangi, alhamdulillah... Terima kasih Blu Inc!

Pertama kali dapat 2 paperbag penuh dengan produk. Sebelumnya Paperbag yang sama, sebuah je. Kali ni dapat lebih banyak, kenalah dengan nilainya RM150. Syukur...

Macam biasa, Damia secara sukarela nak jadi model peraga barang. Ini gambar pertama ya. Jenuh pujuk dia beralih sikit nak fokus tang produk tu. Berkeras nak tunjuk bakat modelling dia juga haha... Kelakarnya bila tengok reaksi mak masa datang rumah baru-baru ni. Komplen panjang, pening kepala tengok bilik sebelah macam stor barang! Itu pun stok-stok Kiwi Kleen terdahulu dah bahagi-bahagi kat famili dan hantar ke rumah baru. Kalau semua dihitung-hitung, aku boleh buka meja kecil kat pasar malam dan jual! "Lelong... lelong!" hahaha... Hadiah Kiwi Kleen yang dimenangi sebelum ni dalam entry sebelumnya:


3 comments:

Mama Zharfan said...

heheh me pun ada satu bilik dh mcm stor sbb mcm2 brg yg me menang--nak jual pun bkn semua laku--even make up pun lambat nak laku even murah2 jer i jual..bknnya i pakai mcm2 brand pun...

iManAzRaf said...

kak..!! da lama tak jenjalan sini.

wah.. bnyk nye akk mng.. mcm mn akk tau ade contest sana, contest sini ek? hehe.. murah rzki btul..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyer..jimat belanja dapur ne wan..hehe