Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, November 30, 2011

Won RevitaLens product worth RM153 x 2!

Alhamdulillah menangi dua hamper RevitaLens bernilai RM153 setiap satu. Menang sempena sertai contest Majalah EH! promosi bulan September. Kebetulan bulan tu terbeli dua majalah, sangkut pula dua hadiah yang sama. Syukur...

Dua nama digunakan. Setiap satu totebag disediakan dengan 4 kotak besar dan 3 kotak kecil produk RevitaLens.

Hanya hubby yang pakai produk ni, sebab aku memang tak reti guna contact lens. Berkoyan-koyan ni akan jadi stok berbulan lamanya. Terima kasih banyak pada penganjur, EH! dan Blu Inc!

8 comments:

mangochic said...

wow byknye..nak satu boley? ;p

Cute Mum said...

bestnya..
dahlah mahal gak harga 1 botol..

Mama Zharfan said...

congrats wan!! sampai dua set tu hehehe

Em's Family said...

congrats wan.. banyak kotak, sekali menang dua tu :)

roeza said...

waaa banyakknyeee!!
er nak tanye laa...biasanya menang contest mag ni berapa lama baru die ready the prizes ek?

Wansteddy Tales said...

TQ all :)

Roeza ~ bergantung kat penganjur. Selagi stok blm smpai dorg xbg surat @ sms. ada gak hadiah yg masih blm wan terima. dah lebih setahun pending. pengumuman dah lama dah :) kalau roeza rasa lama sngt, sebaiknya telifon pihak pengajur, tanya minta confirm. manalah tau surat, sms atau email tu tercicir. sayang juga kalau terlepas pandang :)

memo hazel. said...

memo guna lens (dulu & jarng jarang), kasi la memo jugak. heheh.

Siti Asiah said...

Sonok tengok Wan menang contest...ape rahsianyer?