Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, November 30, 2011

My Dear Safety Gate SOLD!

Status: SOLD

Berminat tak nak beli pagar keselamatan untuk anak korang? Wan jual murah je. Harga asal pagar ni RM159.90. Tapi stok ni Wan jual dengan harga RM80 je. Pagar ni masih baru, belum buka kotak lagi. Plan dah lama nak letak kat rumah Selayang dulu. Tapi asyik lupa je. Sampailah Damia dah besar panjang ni, tak buka-buka lagi pakaging ni. Nak letak sekarang macam tak kena pula. Anak daraku dah pandai memanjat. Kerja-kerja menyelenggara (menggodeh) pun dah makin handal. Jadi rasanya macam takde makna lagi nak gunapakai safety gate ni. Jom tengok ciri-ciri pagar keselamatan ni.


Siapa berminat juz pm wan kat facebook ATAU email kat sini: washifalo@yahoo.com ATAU sms/kol sini: 0193063558. Siapa cepat dia dapat. Ada 1 stok saja dalam simpanan Wan.


(Tidak termasuk kos penghantaran)

3 comments:

esien said...

kak masih ada safety gate ini lagi? i mau la.
kalau ada, emel saya kat
esien90@gmail.com

nun zameera said...

still avail ke?

rozila said...

ada lg x safety gate ni?