Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, January 25, 2012

Won Cocoaphilia Malaysia Contest!

Hadiah yang diambil sebelum Tahun Baru Cina. Alhamdulillah menang hadiah hamper coklat Van Houten dari facebook Cocoaphilia Malaysia. Hadiahnya sangat memeranjatkan. Sangkakan dapat coklat seketul dua je. Rupa-rupanya 12 uncang coklat dihadiahkan! Setiap satu uncang dimuatkan dengan 3 coklat berlainan perisa. Bessssh!

Contest ni base tag and win. Inilah contest tagging pertama yang Wan menang. Sebelum-sebelum ni join juga contest tagging, tapi tak laratlah nak bersaing dengan comper aktif ni. Kalau ada masa 24 jam hadap pc okey juga. Tapi masalahnya nak merajinkan diri buat kerja tagging tu yang malas. Syukurlah Cocoaphilia Malaysia contest ni base lucky draw. Wan cuma letak 1 tagging je dan menang. Syukur sesangat.  Mudah-mudahan lebih banyak penganjur yang murah hati macam Cocoaphilia Malaysia. Barulah pembeli rasa lebih dihargai. Terima kasih pada penganjur Cocoaphilia Malaysia.

Berikut ialah senarai pemenang bagi penyertaan pertama Cocoaphilia Malaysia Contest tag & Win:


 

5 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hehehe..eija pun baru amik minggu lepas, mmg puas hati hadiahnye kan, 12 uncang sekali dapat, byk sgt boleh share ngan family & kawan2..eija nya dh selamat dibahagi2kan kat family&kawan2 opis..^_^..

Cho Zila said...

wau bestnye... jeles akak pegi manapun orang dapat hadiah.. tahun 2012 memang bertuahler kot...

Mama Zharfan said...

congrats wan!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wauu bestnye makan coklat2 banyak2

AyuArjuna BiGoshh said...

giler beshhhh