Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, February 3, 2012

Won Beauty Surprise Contest!

Alhamdulillah menang hadiah berupa voucher Guardian bernilai RM100. Hadiah sempena sertai Beauty Surprise contest anjuran bersama Unilever dan Guardian Malaysia. Contest ni bermula dari 5 september hingga 30 september 2011. Syarat contest ni kena beli sebarang produk Unilever di Guardian. Hantarkan borang beserta resit Guardian dalam jumlah RM25 ke atas.

Wan dapat tempat saguhati. Tapi rasa syukur sangat sebab hantar penyertaan ni minggu akhir. Memang dah tak yakin dapat sangkut apa-apa. Namun, alang-alang dah beli tu, Wan pejam mata dan hantar juga. Alhamdulillah beroleh rezeki juga dengan contest ni. Hadiah utama tiket percutian ke Paris bernilai RM10'000. Manakala 20 pemenang saguhati mendapat hadiah voucher Guardian bernilai RM100.

7 comments:

Mama Zharfan said...

congrats wan :)

Wansteddy Tales said...

tahniah kat kak suzi juga, menang sama ^^ wan asik bertangguh nk update. keke

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

TAHNIAH WAN.. TAK PENAH PUTUS ASA JOIN MEMACAM CONTEST..

Em's Family said...

congrats Wan.. makin kencang Wan sekarang ni yer.. mira tengok dari jauh je hehe -- bunyi jeles tu hahaha

Wansteddy Tales said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF)~
jujurnya pernah juga berputus asa join cnts ni ila. cumanya smngt tu dtg blk lepas pulih dr zon merana tu hehe... skrg ni wan follow kata2 bff cnts wan cik Yus Eda, join je mana2 cnts kita suka. ada rezeki menang. kalau kalah, cuba lagi. insya'allah... rezeki tetap mari :)

Wansteddy Tales said...

Em's Family ~ hadiah wan kecik2 je mira, sekali redeem habis pakai hehe

Mama yusra said...

Baru prasan wan sebut psl yus kt sini..he,he...tq ye...yus mmng pegang cmtu bab join contest ni...join lah mana yg mampu, ada rezki x kemana...moga kita suma terus murah rezki ye...amin...