Nuffnang

Monday, February 13, 2012

Won iPad2 Makan & Menang Ayam A1 Contest!

Hadiah idaman sepanjang tahun 2011. Alhamdulillah... terkabul juga impian. Wan hantar penyertaan bagi bulan oktober dan Disember. Cuma nama hubby untuk bulan Disember yang naik. Pertengahan januari lalu, hubby terima panggilan dari wakil Ayam A1. Dengarkan saja nama penganjur, terus melompat happy sebab tahu hadiahnya iPad 2! Syukur alhamdulillah... iPad2 kini dalam simpanan.

Baru menang sebiji iPad2. Kawan-kawan lain dah banyak kali menang iPad. Macam kak Suzi dah menang 3 iPad2 sepanjang tahun 2011! Afifah menang iPad2 untuk bulan September contest A1 ni jugak, pun atas nama hubby. Tahniah fifah... Yus pula menang bawah contest MyNews dengan siggy contest! Dan ramai lagi geng comper yang hebat-hebat belaka. Nak citer satu persatu jenuh gak kepala nak ingat kekeke... Harap-harap ada peluang menang iPad2 lagi untuk tahun ni, amin... :)


13 comments:

mama rifQy said...

alahaiii...nih pon dah kire hebat!! Tahniah wan!!

Mama Zharfan said...

congrats wan :) moga2 kita semua murah rezeki thn 2012..amiin

CaDLyNN said...

wahhhhhhhhhhhh (sambil nganga mulut :P)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tahniah wan. alahai syoknya. bila laa turn me pulak.

intanloveamir said...

tahniah kak..bestnyerrr...harap2 taun nie trmakbul jugak impian intan nk menang ipad2 gak...hiksss

AyuArjuna BiGoshh said...

congrats wan :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah wan..akhirnya tercapai impian wan..ila tumpang happy!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah wan..akhirnya tercapai impian wan..ila tumpang happy!!

Cutemama1702 said...

tahniah....

Mama yusra said...

Tahniah wan...lama yus tunggu nk kuar cite ni kt blog wan..ha,ha...semoga kita semua terus dimurahkan rezki...amin...

Mama ArinArishArdini said...

tahniah wan..bestnya dot ipad2! aku join contest xpenah menang pn.. :(

Mama ArinArishArdini said...

tahniah wan! bestnya dpt ipad2..aku ni join contest xpenah menang2 even saguhatipn

Ummi Dania Yasmine said...

Grats....IPad ni macam trend hadiah organizer akan bagi....