Nuffnang

Monday, February 6, 2012

Won Mamypoko Giant Double Bonanza Contest!

Alhamdulillah menang voucher Giant bernilai RM100. Hadiah ni sempena sertai Mamypoko Giant Double Bonanza Contest 2011. Dah lama contest ni berlangsung. Tapi penganjur ambil masa sikit nak hantar hadiah pada pemenang. Lebih-lebih lagi Wan pula secara kebetulannya pindah ke Putrajaya waktu tu. Apa pun syukur alhamdulillah... sampai juga hadiahnya. Terima kasih pada penganjur, Giant, UniCharm dan Mamypoko semestinya!

Cara nak join contest ni senang je. Cuma beli sebarang produk Mamypoko kat Giant. Hantar borang peraduan beserta resit dan gambar anak yang ceria ke alamat penganjur. Sekali lagi, contest ni Wan tak harap apa-apa sebab hantar betul-betul saat akhir. Bila tengok keputusan dalam facebook MyMamypoko, berjoget happy sebab tersenarai kalangan yang menang. Alhamdulillah... saguhati pun dah lebih memadai :)

4 comments:

Mama Zharfan said...

congrats :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

boleh beli 2 bungkus mamypoko!!

ayu jamal said...

tahniah wan...
seronoknya, kita x pernah menang hadiah contest

aLeen aVriL said...

salam...manjang akak menang kan...

tahniah kak....