Nuffnang

Saturday, February 4, 2012

Won Mickey Mouse Street Smart Event, Astrolife Contest!

Alhamdulillah jumaat lepas terima dua berita gembira. Salah satunya menang 4 tiket masuk Petrosains sempena sertai Mickey Safety Club Astrolife Contest. Penyertaan berdasarkan lucky draw. Nama hubby yang Wan letak sebab bil astro atas namanya. 

Belum maklum syarat penuh nak redeem tiket ni. Rasanya cuma kena tunjuk sms pemenang dan sertakan sekali bil astro sebagai bukti. Tapi dek kerana dah rancang nak balik kampung, tak dapatlah nak sertai event ni hari sabtu. Apa pun, terpilih sebagai pemenang dah rasa happy sangat. Terima kasih Astrolife! Inilah pertama kali menang contest Astro ;D

Nama pemenang lain boleh rujuk pada laman Astrolife di sini. 


3 comments:

Mama Zharfan said...

congrats :) me pun menang gak and wasted sbb me balik kg :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

rugila tak dapat pg kan?

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita pun ada dpat invitation tapi dari organizer mickey mouse, dup dap dup dap tengok date wan ni sebab ingat kan dah terlepas tapi rupanya event kita tu 11 Feb, so minggu depan...tahniah banyak wan menang hadiah