Nuffnang

Friday, March 23, 2012

Won 1 Year Supply Kinohimitsu J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink CONTEST!

Hadiah paling bermakna tahun ni. Selamat menerima  12 kotak produk Kinohimitsu. Wan menang contest Kinohimitsu J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink anjuran Kinohimitsu. Wan cuma hantar sekeping borang je sebab join pun minggu akhir. Pasrah je... sebab tu tak sangka terpilih sebagai salah seorang pemenang. Syukur alhamdulillah...

Wan dapat panggilan dari Miss Mandy wakil Kinohimitsu minta datang ke Guardian Alamanda, bergambar dan tuntut hadiah. Syukurlah dekat je tempat nak ambil hadiah ni. Harga Kinohimitsu dengan 16 botol kandungannya berharga RM100 lebih sekotak. Sebotol 50g. Pertama kali habiskan 1 kotak memang nampak perubahan ketara kat kulit. Kinohimitsu J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink sesuai untuk wanita berusia 30 tahun dan ke atas. Kalau gadis remaja digalakkan mengambil BB Drink. Untuk maklumat lanjut boleh layari laman web Kinohimitsu atau follow je facebook Kinohimitsu.

Form bertuahku ^^ Terima kasih Kinohimitsu!

  

8 comments:

Em's Family said...

congrats wan.. congrats jugak menang contest cosmoderm

Mama Zharfan said...

congrats wan!! syok tgk wan menang hadiah2 lumayan tahun ni..dh puluh2 ribu nilainy kalau total tu ;)

gewecun said...

tahniah wan..sedap ke kinohimitsu nie?..gewe x pernah try..hihihi

Wansteddy Tales said...

Em's Family tQ Mira :D

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ xpastilah k.suzi. xpernah kira semua nilai ni. tp yg pasti kak suzi menang lebih banyak da grand2 :)

Wansteddy Tales said...

gewecun ~ Dalam banyak2 minuman kolagen wan rasa kinihimitsu ni sedap jugak Gewe. Rasa dia tak hanyir :) manis je

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

beshnyeeeeeeeeeeeeee ..nak nak..hehe

Mama yusra said...

Tahniah ye....nk sekotak, ha,ha... Beshhhhh sgt tgk wan menang mcm2 yg bessshhhh skrg ni, mmng murah rezki! :)