Nuffnang

Tuesday, March 20, 2012

Won Aiken product worth RM150 Cosmo promo!

Alhamdulillah rezeki sertai contest majalah. Menang hamper Aiken bernilai RM150 kalau tak salah. Kalau silap, jemput perbetulkan ye kawan-kawan. Ramai gak kawan comper menang hadiah yang sama dari Majalah Cosmopolitan Malaysia. Macam-macam jenis produk dibekalkan. Terkurang sebotol sanitizer sebab tertinggal dalam kereta, apa pun janji masuk gambar sudah :)

Produk ni kena tuntut kat mTouche, bangunan City Bank ke HSBC kalau tak salah. Timbul salah faham masa terima panggilan dari wakil mTouche dan Cosmo. Rupanya ada satu lagi hadiah lupa dituntut. Kena semak semula senarai pemenang lepas. Hurm... Takde rezeki. Tapi takpelah, moga-moga menang contest lain pula kan...  Jujurnya hamper Aiken dari AIKEN Healthy Skin Contest pun belum buka lagi. Tapi ramai sedia maklum keberkesanan produk ni. Dah lama  dalam pasaran. Terjamin selamat dan bagus digunakan. Terima kasih Cosmo dan Aiken :)

5 comments:

Mama Zharfan said...

congrats wan :)

rzahira said...

congrats...menang lagi :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

besh besh..

Siti Asiah said...

TAHNIAH MENANG LAGI...SAVE BUDGET DAPAT BARANGAN HARIAN YG BANYAK...:)

Wansteddy Tales said...

trimas kawan2... siti asiah, cuba je hantar form in error. insya'allah akan menang juga nanti :D