Nuffnang

Wednesday, March 7, 2012

Won Grand Prize FHM: Movie – Jack and Jill contest

Alhamdulillah menang hadiah utama contest Jack & Jill anjuran FHM. Hadiah yang diberi bernilai RM890! Syukur alhamdulillah... Hadiah yang diberi termasuklah 2 helai limited edition t.shirt Jack & Jill,  paper note, tag nama untuk bagasi dan 10 pass tayangan perdana filem Jack & Jill.

Pertama kali terima hadiah dengan kurier. Buat bayaran wang pos dan terima hadiahnya. Sebenarnya dah lama patutnya terima hadiah ni. Sekitar Disember-Januari lepas patut dah ambil hadiah ni. Tapi disebabkan masa tu kami sekeluarga bercuti di Sabah, tak dapatlah tuntut sendiri macam selalu. Alhamdulillah... Measat buka peluang tuntut hadiah secara kurier. Sampai juga hadiah ni di rumah biarpun dah patah balik ke pihak penganjur sebab masalah kurier. Mungkin masa kurier datang ke rumah takde siapa yang nak tuntut. Tapi tak jumpa pula kad tuntut barang kat luar pintu tu macam selalu. Apa pun terima kasih banyak pada pihak penganjur yang sudi berikan layanan baik. Biarpun terpaksa hantar semula kiriman hadiah tu. Jasa kalian sangatlah dihargai.

6 comments:

gewecun said...

tahniah2..:-)

Mama Zharfan said...

congrats wan!!

cikpia said...

congrats!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyerrrrrrrr... menang & menang lagi

Wansteddy Tales said...

Tq gewecun, mama zharfan dan cik pia :D

Wansteddy Tales said...

Alhamdulillah... doa2kan wan menang ya Ila :D